Kep Mva Fn IST The Lost Echo


Perustiedot

Virallinen nimi: IST The Lost Echo
Kutsumanimi: Echo
Sukupuoli: Tamma
Rotu: Quarab
Syntymäaika/ikä: 6.6.2013/9v.
Omistaja: VARJA, Frozen Solo
Rekisterinumero: SKPR-2194

GALLERIAAN


Luonne

Echo on pitkälti yhdenmiehen hevonen, joka ei sattumoisin siedä lapsia. Oman arvonsa tunteva tamma tepastelee taluttaessa, mutta toimii ratsuna lähes ajatuksen voimalla.
Hevosen nopeus ja ketteryys ovat vertaansa vailla, ja se näyttää tietävänkin sen; joskus sitä saa pyydystää tarhasta tai laitumelta luvattoman pitkään.

Ei passaa liikenteeseen tai maastoon yksin.


Varusteet

Sukutaulu

Isä: Kep Mva Fn IST Zephyr ox Ii: Fn N.E. Noir Mefait Princenthor Iii:
Iie:
Ie: Kep Mva Fn Zaphir ox Iei: Firenzeca ox
Iee: Sasha Thay Shah ox
Emä: Kep Mva Fn Aviva Avalanche Ei: Amity Arrow Eii: Au Revoir
Eie: Tangerine
Ee: Maymoonah ox Eei: Messaoud ox
Eee: Nasheeta Moniet ox
Jälkeläiset

CA Tactical Warrior // Isä: Tuntematon // Ori // 2011/6v.

Frozen and Fallen // Isä: Kep Mva Fn Aryana's scream, shout, scream, shout for the fallen angels // Tamma // 13.7.2013/6v.

Frozen Cryaotic SA // Isä: Kep Mva Fn Aryana's scream, shout, scream, shout for the fallen angels // Tamma // 2001

Frozen Family Business // Isä: Kep Mva Fn Aryana's scream, shout, scream, shout for the fallen angels // Tamma // 15.10.2013/4v

Frozen Toulouse // Isä: Kep Mva Fn Aryana's scream, shout, scream, shout for the fallen angels // Tamma // 2008

Frozen Warrior // Isä: Small Change // Ruuna // 2009

Kilpailukalenteri

Aika
Paikka
Sarja
Laji
Sijoitus
26.6.2013
Suomen keppihevosfoorumi
Kangastammat
Viralliset näyttelyt
2/10, LKV2, irtoSERT, JS
30.10.2013
Suomen keppihevosfoorumi
Hevostammat
Viralliset näyttelyt
1/9 (+ 1 hylätty), BIS2, LKV1, MVA-sert, JS
26.12.2013
Suomen keppihevosfoorumi
Kangashevostammat
Viralliset joulunäyttelyt
2/12, LKV2, irtoSERT, JS
14.1.2014
Suomen keppihevosfoorumi
Hevostammat
Viralliset näyttelyt
1/8 (+ 2 hylättyä), BIS1, LKV1, MVA-sert, JS
17.9.2014
Suomen keppihevosfoorumi
Erikoisluokka 3 - Kaksintaistelu
Esteratsastus
Ei sijoitustaArvostelut

Rotuleima erinomainen, vaikken Quarabia paljon tunnekkaan, mutta kuvien ja rakenne esittelyiden perusteella juuri sopiva. Sukupuolileimakin erinomainen, heti tammaksi ajattelin ja niinhän se olikin. Pää on hyvän muotoinen, hieman kaareva kuten rotuun kuuluu. Korvat ovat ihanat, terhakasti eteenpäin sojottaa ja hyvänmuotoisetkin ovat. Minun makuuni hieman isot, mutta oikeilta kohdilta löytyy. Ei kaareudu liiku ulos taikka sisälle, plussaa siitä. Silmät kivan muotoiset ja ihastuttavan näköiset herasilmät. Oikeilla paikoillaan, koko juuri sopiva. Kaula suhteessa päähän erinomainen. Liittymä kohta myös erinomainen. Turpa leukaan verrattuna erinomaisen kokoinen, että muotoinen. Harja on aivan ihanan pitkä, ja näyttää tuuhealta. Uskon sen olevan hyvin kiinnitetty. Ommeljälki erinomaista. Hevonen näyttää suoralta, harja tulee hieman tielle kuvassa. Tummennokset ja merkki täydentävät tammaa hienosti! Echo on erittäin hurmaava ja kaunis rodunsa kriteerit täyttävä tamma.
28.6.2013, IinaSukupuolileima ok sopisi toki oriksi/ruunaksi. Korvat ovat kivat ja silmät ja silmätkin ovat kivat. Pään muoto miellyttää mua tarpeeksi arabimainen, mutta ei kumminkaan kokonaan.Leukaperä erottuu kivasti. Pää on ehkä vähän pieni kaulaan katsottuna ja kaula on jotenkin poika hepan kaula.Suu on kivasti kiinni ja heppa näyttää suoralta. Hepan väri taitaa olla se voiko jolla on jokin lehmänläsin tai läsintapainen. Turvassa kivat tummennukset. Hevosen harja on kiva ja aika pitkä, mutta mitäpäs tuo haittaa.Rotu mielestäni hyvä. Saumat näkyvät jonkin verran, mutta ei pahasti. Kaunis tapaus.
1.7.2013, SipuliRotu- ja sukupuolileimat täydelliset. Eipä tuosta mitään muuta voi tulla mieleen kuin Quarab tamma. Harja makuuni liian pitkä, mutta sopii kumminkin hyvin rotuun. Kaula levenee kivasti loppua kohden ja se tuo hevoselle vankan olemuksen. Silmät muodoltaan hyvät, herasilmät sopii hyvin molemmille puolille ja ei paikassakaan mitään moitittavaa ole. Korvat tuovat tammalle lempeän ilmeen, korvat ovat muodoltaan aidot ja hyvällä paikalla ovat myös. Sieraimet saisivat olla hiukan pisaramaisemmat ja suuremmat. Sieraimet ovat kumminkin hyvillä paikoilla. Echon merkki on hieno, epäsäännöllinen läsi tuo todella kivan lisän hevoseen. Lisäksi merkki on todella hienosti tehty! Ompelujälki siistiä, mutta pää menee hiukan vinoon, joka tosin taitaa johtua hevosen merkistä. Väritykseltään kaunis. Kaikinpuolin kaunis ja hienosti tehty Quarab tamma!
2.7.2013, KiiapaRotuleima on hyvä, ensimmäisenä mieleeni tuli quarab. Sukupuolileima on ok, voisi ehkä jopa käydä oriksikin. Kaula on hyvän pituinen ja aikalailla hyvän paksuinenkin, mutta ohuempi kaula olisi myös käynyt, onhan quarab kyseessä. Pää on aika hyvän muotoinen, mutta saisi olla sirompikin. Vaikuttaa ainakin lähes suoralta. Merkki on hieno ja siihen on nähty vaivaa. Silmät ja sieraimet ovat hyvän muotoiset ja hyvillä kohdilla, paitsi, että sieraimet olisivat ehkä ihan hitusen kallistua. Korvat ovat hyvän kokoiset ja näyttävät kiinnitetyn suhteellisen hyvin. Tummennokset hienot. Harja näyttää kestävältä. Kokonaisuudessaan hevonen on mukavan näköinen.
3.7.2013, Lila
Vau, mikä muotovalio yksilö ! Todella upea linjainen, siro sekä kaunis rakenne. Rakenteeltaan sopii mielestäni hyvin rotunsa edustajaksi, todella hieno. Rotuleima erittäin hyvä. Harja siististi kiinnitetty,sopii mainiosti tammalle, ja on sopivan pituinen. Merkki siisti, tekee kivan lisän. Herasilmät hyvin tehty, siistiä jälkeä. Silmät hyvissä kohdissa, sopivan kokoiset, samoin sieraimet.Tummennokset hillityt ja siististi tehty. Ensi silmäyksellä katsoin enemmän oriksi, siinä on orin sekä tamman piirteitä mielestäni, mutta tammaksi sopii hyvin. Sukupuolileima hyvä. Suu hyvä, ei ole liian avonainen. Kokonaisuudessaan kaunis linjainen ja upea yksilö !
28.7.2012, Tiia
Rotuleima ja sukupuolileima melko hyvä. Tamma ei heti tullut mieleen. Muodot hyvät. Herasilmät, tummennokset ja merkki on onnistunut hyvin. Sieraimet hyvällä paikalla, samoiten silmät. Ihanan tuuhea ja pitkä harja. Korvat sopivan terävät ja hyvällä paikalla. Suu on suora ja riittävän syvä. Ommel siistiä. Kaunis hepo.
18.8.2013, P0NIP0NSKI